Vi ordnar leverans med GLS. Tidig leverans förutsätter dock att GLS följer den dagliga leveransen. Om förseningar inträffar vid GLS försenar detta leveransen i förhållande till önskat leveransdatum. GLS-kvalitetsmål för leveranssäkerhet är minst 99% för paketpost. Observera dock att dessa procentsatser är genomsnittliga och kan täcka stora lokala och tidsbegränsade variationer. Vi kan inte hållas ansvariga för förseningar hos GLS. Kontakta oss så att vi kan spåra paketet och skicka ett nytt till dig om det är mycket sent (flera dagar) eller avsevärt leverans.

Observera att du kan skicka upp till 35 kg. pr. paket för privata adresser och leveransplats.


Vi skickar dagligen med GLS.

 

När du väljer GLS måste det skrivas var artikeln kan placeras, om det kan riskeras att det inte finns någon att ta emot, så det kommer att levereras första gången han lämnar.
Du kan dock också få den levererad till en arbetsplats här, skriv bara under den alternativa leveransadressen.

 

Observera att vi också erbjuder leverans med GLS till företagsadresser med cvr. siffra. Det här kan vara din arbetsplats eller din bättre halva arbetsplats.

 

Genom att välja GLS-yrke undviker du resan till postkontoret. Skriv adressen till din arbetsplats eller var du bor under dagen under kommentarer i slutet av köpprocessen så skickar vi den dit.

 

Leverans till icke-överbryggade öar kan ta en dag längre.